search
jQuery(function() { jQuery(document).on('click', '[data-sanpop-1]', function() { var options = jQuery(this).data('sanpop-1'); if (!options.content.target) { options.content.target = '#sanpop-modal-1'; } new Custombox.modal(options).open(); }); });

Nannies of The Dress

De Dam Amsterdam

DREAM WEDDING

Er zijn bruiloften, en er zijn mooie bruiloften, en dan heb je nog mooiere bruiloften en dan zo heel af en toe is er zo’n hele grote, bijzondere en overweldigende bruiloft met werkelijk alles erop en eraan. Van een bruiloft van die laatste categorie was team ZeeYes afgelopen zaterdag onderdeel.
Wij mochten “Nannies of the Dress” zijn op dit sprookjeshuwelijk.

Onze taak?
Wij zorgden de hele dag voor de bruid, haar meters lange jurk en nog langere sluier zodat ze zich makkelijk kon bewegen en alles steeds perfect lag voor de foto’s.

Hoe onze dag eruit zag?
Zaterdagochtend vroeg reisden Wilma en Marion, gewapend met professioneel stoomapparaat, een bruidsjurken-EHBO-koffertje en witte handschoentjes, richting Amsterdam.
Bij het Waldorf Astoria Hotel aan de Herengracht aangekomen mochten we de autosleutel overhandigen en werd onze auto netjes geparkeerd op de privé parkeerplaats van het hotel. Onze spullen werden naar de suite gebracht waar de bruid al op ons wachtte. Terwijl zij met haar zusjes, moeder, oma en vriendinnen foto’s maakte en een kussengevecht hield, hebben wij de jurk laag voor laag netjes glad gemaakt.
Nadat we haar hadden geholpen met aankleden gingen we in het hotel en in de hoteltuin foto’s maken. Daar werd een deel van de daggasten ontvangen en werd er geproost.

Half de middag arriveerden de trouwauto en taxi’s om de bruid, de familie, de foto- en videocrew en team ZeeYes, inmiddels in de stromende regen, naar de Rooms Katholieke kerk de Krijtberg te brengen.
Bij de kerk hebben we de bruid geholpen met uitstappen en hebben we haar jurk helemaal goed gelegd. Toen ging ze aan de arm van haar vader de kerk in en volgde de “first look”. Na een prachtige mis, waar een schitterend koor zorgde voor de muzikale omlijsting, hebben wij de jurk verzorgd en de bruid begeleid naar de boot. Deze lag voor de kerk te wachten voor een rondvaart over de Amsterdamse grachten.

Inmiddels was het gelukkig weer droog en zijn wij naar de uitstapplaats van de boot gelopen. Vanaf daar gingen we met het bruidspaar en de hele foto- en videoploeg naar de dam. Wat een bekijks heeft zo’n mooi bruidspaar! Vooral de bruidsjurk trok veel aandacht.

Vanaf de dam trokken we met hele gezelschap te voet naar de Beurs van Berlage. Daar hebben we de jurk weer verzorgd (was wel nodig na het avontuur op de dam) en volgenden er fotoshoots met beider families.
Om half 8 zat onze taak erop, ging het bruidspaar naar de grote zaal voor hun openingsdans, diner en spetterend feest en gingen wij terug naar het Hilton om onze auto op te halen.

Wat een bijzondere dag, wat een mooi bruidspaar, wat een prachtige gasten, wat een organisatie. Alles was op elkaar afgestemd, van de stropdas van de vader van de bruid tot de bloemen op de boten tot de styling in de feestzaal. SCHITTEREND!

Op de Liefde!

De Dam Amsterdam
Categories :