search
jQuery(function() { jQuery(document).on('click', '[data-sanpop-1]', function() { var options = jQuery(this).data('sanpop-1'); if (!options.content.target) { options.content.target = '#sanpop-modal-1'; } new Custombox.modal(options).open(); }); });

Wie zijn wij

Even voorstellen

Mijn naam is Wilma Struijk en sinds 2014 run ik mijn eigen prachtige Bruidsboutique in Zierikzee.
Van jongs af aan ben ik al dol op bruidsjurken, bruiloften en alles wat daarmee te maken heeft. Daar moest ik iets mee doen….

Na een gedegen voorbereiding wist ik 1 ding zeker: Ik wil het anders doen dan de andere bruidswinkels!
Geen enorm winkelpand maar een sfeervolle Boutique met heel veel keus. Geen andere klanten om je heen maar in alle rust passen. Geen vaste tijden voor een pasafspraak maar passen zolang jij wil.
Oprechte aandacht, goed luisteren, creatief zijn en een eerlijk advies geven: dat is waar het om draait!

Wilma
Margot

“It’s magic”

Het is steeds weer bijzonder om het vertrouwen te krijgen van een bruid dat ik haar mag helpen met  het kiezen van haar bruidsjurk. Dat geeft me zoveel energie. Met mijn neus tussen het kant en de tule, samen met de bruid en haar gevolg, zoeken naar haar perfecte bruidsjurk, fantastisch is dat.
En als we dan met elkaar de droomjurk hebben gevonden, en de traantjes komen bij bruidje en haar familie en vriendinnen, dan kan ik alleen maar denken “Yes, we did it”!
Oh ja, bijna vergeten te vertellen…….. door onze manier van werken hangt er aan onze jurken een heel vriendelijk prijskaartje. Een mooi voordeel voor de klant wat ook echt bij de gedachte achter ZeeYes past.

Start your own farytale

Nieuwsgierig geworden? Kom langs en laat je verrassen.
Op de liefde!
Wilma