search
jQuery(function() { jQuery(document).on('click', '[data-sanpop-1]', function() { var options = jQuery(this).data('sanpop-1'); if (!options.content.target) { options.content.target = '#sanpop-modal-1'; } new Custombox.modal(options).open(); }); });

Eigen label bruidsjurken

Lovely by ZeeYes

Sinds november 2022 is er een grote wens van mij in vervulling gegaan: een eigen label met een aantal prachtige trouwjurken.

Al sinds ik dit werk doe borrelde er iets. Creatieve hersenspinsels over hoe de ideale bruidsjurk eruit zou kunnen zien. Hier moest ik iets mee doen want hoe leuk zou het zijn om een eigen label te hebben waar ik die eigen ideeën in kwijt zou kunnen. Jurken met ander kant dan we tot nu toe zagen, jurken met een andere belijning, andere kleur en andere stoffen combinaties.

In mei 2022 kwam ik de juiste persoon op het juiste moment tegen. Dat gebeurde op de inkoopbeurs in Essen. We zijn samen gaan zitten met als resultaat 5 unieke bruidsjurken. Het zijn stuk voor stuk juweeltjes geworden waar ik ongelooflijk blij mee ben en ook wel een beetje trots op ben. Mijn label heet Lovely by ZeeYes.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze creaties? Maak een pasafspraak en kom ze zelf bewonderen en passen.

Categories :