search
jQuery(function() { jQuery(document).on('click', '[data-sanpop-1]', function() { var options = jQuery(this).data('sanpop-1'); if (!options.content.target) { options.content.target = '#sanpop-modal-1'; } new Custombox.modal(options).open(); }); });

Trouwbeleving Event op Slot Moermond

Op zaterdag 12 maart waren we te gast bij Slot Moermond, een van de prachtige locaties van Fletcher Trouwen. Op deze romantische trouwlocatie in Renesse hadden we het Trouwbeleving event. Hier konden bruidsparen inspiratie opdoen voor hun bruiloft. Natuurlijk konden ze kennis maken met de leukste leveranciers uit de regio.

Trouwen in Zeeland bij Slot Moermond

In de vroege ochtend werd  onze bruid voor de real life ceremonie opgemaakt door Laura van Blush Bruidsstyling en wij zorgden ervoor dat ze een super mooie bruidsjurk droeg. Ondertussen maakte Evelien van Bloemendag bij Evelien de ceremonie compleet met haar bloemwerk, en Wow! Is het geen plaatje?

Om 11.00 uur openden de deuren van het sprookjesachtige kasteeltje en stroomden de bruidsparen het slot binnen, allemaal op zoek naar inspiratie voor hun grote dag. Zowel de bruidsparen als wij zelf genoten ervan om kennis te maken en alles te kunnen vertellen over de nieuwste trends in de wondere witte wereld van de bruidsmode. Tussendoor kon er genoten worden van een heerlijk drankje en hapje op het zonnige terras.

Real life ceremonies

Om 12.30 en 15.00 waren er twee real life ceremonies. Maddy van Trouwen in Balans zorgde voor een persoonlijk verhaal over het bruidspaar en Frederique Music maakte het helemaal compleet met haar prachtige live pianospel. Weddingplanner Frederiek Klop zorgde ervoor dat alles in goede banen werd geleid.

Na de eerste ceremonie werd de visagie van de bruid gedaan door Skinn Manager, daarna was zij weer helemaal tip top voor de volgende ceremonie.

De ringen voor de ceremonies werden verzorgd door Rings of Love – Trouwringen Thuis en Trouwringen Zeeland.

Bob Photo’s legde de ceremonies vast op beeld én ook Vos Belevingen was erbij om een toffe video te maken.
Tip: bespaar nooit op een foto- en videograaf. Juist met de prachtige beelden kunnen jullie altijd en overal terugblikken op jullie mooiste dag.

Wij kijken voldaan terug op een dag vol gezelligheid, liefde en  romantiek. Iedereen dank daarvoor.

Liefs, Wilma

Categories :