search
jQuery(function() { jQuery(document).on('click', '[data-sanpop-1]', function() { var options = jQuery(this).data('sanpop-1'); if (!options.content.target) { options.content.target = '#sanpop-modal-1'; } new Custombox.modal(options).open(); }); });

Bruiloft Inspiratie

Everything you need to know about a wedding is Love

Met deze bruiloftleveranciers werken wij graag samen omdat we weten dat ze doen wat ze zeggen en daar ook nog eens erg goed in zijn:

 

Trouwringen Zeeland

Naast het kopen van een trouwjurk is één van de belangrijkste aankopen een prachtig paar ringen. Deze trouwringen gaan jullie de rest van je leven dragen. Deze trouwringenspecialist kan jullie alles vertellen over de mogelijkheden in prijs en materialen.

 

Van Ver Trouwen

Als trouwambtenaar en ceremoniespreker voltrekt Jacomien tweetalige huwelijken, in het Duits, Engels, Frans, Spaans en natuurlijk in het Nederlands. Jacomien krijgt de allermooiste verhalen te horen, schrijft ze op en mag ze vertellen, verhalen over de ware liefde! Jullie verhaal vertellen tijdens de huwelijksvoltrekking voelt voor haar iedere keer weer heel bijzonder en is een onbeschrijflijke grote eer. Dat, is wat zij het allerliefste doet. Een trouwtoespraak op maat, persoonlijk, met aandacht voor detail en geheel naar jullie wensen en waar iedereen van kan genieten. Dat is waar ‘van ver trouwen’ voor staat!

 

Ja! wij willen trouwen

Zijn jullie op zoek naar iemand die kan helpen met het realiseren van jullie droomhuwelijk? Neem dan contact op met Chantal van Ja wij willen trouwen. Zij is weddingplanner en kijkt graag met jullie mee hoe jullie wensen kunnen worden waargemaakt. Zij heeft een persoonlijke aanpak met een glimlach!

 

Drie’S Herenmode

Hier kunnen de bruidegommen en andere bruiloftsgasten terecht voor een prachtig pak of trendy combinatie. Het mooie is dat ZeeYes en Drie’S samenwerken en zo bruid en bruidegom helemaal op elkaar kunnen afstemmen.

 

Dick van der Veer Trouwfotografie

Fotograferen kan iedereen. Maar dierbare momenten vastleggen op een professionele manier vereist vakkennis, ervaring en de juiste apparatuur. Iemand die uw liefde kan vangen in beeld. Die je fotografeert zoals je bent. Die je laat stralen op je mooiste dag. Zo’n iemand is Dick.

 

Nagelsalon Sparkles

Wil jij ook van die prachtige nageltjes op jullie bruiloft? Dan moet je echt bij Sparkles zijn. Of u nu houdt van veel glitter of het liever wat soberder houdt, of juist heel kleurrijk…. Alles kan… Met veel passie en liefde voor het vak zorgt Brenda ervoor dat je nagels stralen op jullie grote dag!