search
jQuery(function() { jQuery(document).on('click', '[data-sanpop-1]', function() { var options = jQuery(this).data('sanpop-1'); if (!options.content.target) { options.content.target = '#sanpop-modal-1'; } new Custombox.modal(options).open(); }); });

And they lived happily ever after….

Real Brides

Bruidsboutique ZeeYes heeft in de loop der jaren al heel veel bruidjes aan mogen kleden. In dit portfolio treffen jullie een kleine selectie aan. De gepubliceerde foto’s op deze website zijn uiteraard met toestemming van de bruidsparen geplaatst.

Esther Kleinjan

“Hoi Wilma, nogmaals ontzettend bedankt voor de goede service en advies bij het uitzoeken van mijn jurk! Hij zat perfect en heb er veel complimenten over gehad! Groetjes, Esther”

Janine Donselaar-Dorst

“Alweer bijna een half jaar getrouwd. Wat was het een prachtige dag op onze favoriete plek; het Zeeuwse strand 🐚 Ik vond het erg fijn om mijn trouwjurk op eigen eiland te scoren, dus kwam gelijk bij ZeeYes terecht. Wat hingen er prachtige jurken 😍 Het liefst had ik ze allemaal gepast! Ik ben onwijs blij met mijn keuze. Goed geholpen en ook de coupeuse Jeannette heeft me super lief geholpen✂️ Super bedankt Wilma! Ik zou het zo weer over doen ❤️ Liefs, Janine”

Natascha Jonkman

“Lieve Wilma, wij zijn getrouwd op 02-02-2022 en hebben de mooie jurk zelfs meegenomen op onze Honeymoon naar de Malediven🌴🏝🏖 daar hebben we een prachtige shoot gehad in mijn fantastische jurk 📸👰🏻‍♂️🎩 Het plaatje is compleet. Dankjewel voor de goede zorgen. Natascha & Jon”

Gerdine Posthuma-Kieviet

“Wat was het gaaaaaf🥰🥰🥰 zoveel complimenten gehad over de jurk! En hij zat heerlijk🥰 nogmaals suuuuper bedankt!”

Marjolein van Boxtel-Knop

“Het was een hele mooie dag! Genoten van ons eigen strandfeestje!! Groetjes Marjolein”

Charlotte Vijverberg-Blondeel

“In één woord WAUW, dat is wat ik zei toen ik binnenkwam. Wat een prachtige bruidsboutique en zo dicht bij huis!

Binnen anderhalf uur je trouwjurk uitzoeken kan dus echt, alleen moet je dan wel bij ZeeYes zijn!
De begeleiding van Wilma is vakwerk en je ziet dat ze het met passie doet en dat is heel prettig voor de bruid.
Nee bestaat niet bij haar, alles kan! Zo ben ik geslaagd voor mijn droomjurk die echt bij mij past ♡”

Gerdien Grinwis

“Wat een ontzettend mooie dag hebben wij gehad! Mede dankzij ‘Bruidsboutique ZeeYes’  mocht ik stralen in een jurk die precies bij mij paste. Wilma en Marjon, wat hebben jullie me fijn geholpen. De jurk die ik uit mocht kiezen is een uniek model geworden! Jullie hebben de jurk compleet aangepast zoals ik het graag wilde. Jullie hebben kijk op wat mooi staat en hebben oog voor de puntjes op de i. En dat geeft een bruid een fijn gevoel! Ontzettend bedankt! Ik geniet nog elke keer als ik terug kijk naar de herinneringen op de foto’s! Liefs Gerdien”

“Wilma is echt fantastisch en een vakvrouw in hart en nieren. Ten eerste werden we hartelijk onthaald en ten tweede wist zij precies dé jurk uit te kiezen. Zelf had ik een heel ander beeld van mijn jurk in mijn hoofd, maar ik wilde alles proberen. Wilma heeft één jurk uit haar collectie gehaald die ik wel graag aan wilde doen, maar waarvan ik niet had gedacht dat ik die jurk zou kiezen. Ik trok hem als eerste aan en het was werkelijk liefde op het eerste gezicht. Elke ander jurk verbleekte bij deze prachtige jurk. Geen moment heb ik aan deze jurk getwijfeld en hij staat inmiddels op onze slaapkamer te pronken, zodat ik er nog elke dag van kan genieten. Ik raad iedereen aan om op bezoek te gaan bij Wilma, want zij heeft liefde en kennis voor haar vak. “

Anne van Alphen

“Lieve Wilma,
Bedankt voor jouw hulp en alle mogelijkheden die jij geboden hebt in het compleet maken van ons sprookje. Onze bruiloft was een prachtige dag vol liefde en geluk. Dankjewel voor het mede mogelijk maken hiervan. Wat heb ik me stralend mooi gevoeld in mijn jurk. Het was geweldig!”

"Prachtige dag geweest om met heel veel geluk, liefde en plezier naar terug te kijken!! Alles was perfect en natuurlijk m’n prachtige jurk heeft het compleet gemaakt❤️ Nogmaals bedankt voor de goede hulp, flexibiliteit en vooral jullie vriendelijkheid! Ik ben blij dat ik voor jullie gekozen heb!??"

Michelle Boeree-Wijs

“Het is een prachtige dag geweest om met heel veel geluk, liefde en plezier naar terug te kijken!! Alles was perfect en natuurlijk m’n prachtige jurk heeft het compleet gemaakt❤️
Nogmaals bedankt voor de goede hulp, flexibiliteit en vooral jullie vriendelijkheid! Ik ben blij dat ik voor jullie gekozen heb!”

Bianca van der Werf-de Jonge

“Ben jij opzoek naar jouw droomjurk? Ga dan absoluut kijken bij ZeeYes en laat je verrassen.
Wilma is een lieve vrouw met veel liefde voor haar vak en engelengeduld. Persoonlijk & geduldig zijn hier de juiste woorden. Ook bij de doorpasmomenten is er alle tijd. De coupeuse is ook zeer kundig en vriendelijk. Dankzij Wilma vond ik meteen mijn droomjurk en heb ik enorm kunnen genieten op onze trouwdag. Ga ook naar Bruidsboutique ZeeYes en voel je een Prinses!”

Joanne van der Bok

“Wat een heerlijke dag! Van de eerste pas afspraak met Wilma tot de bruiloft zelf!
Wilma heeft oog voor detail en schoonheid. Een vakvrouw pur sang!”

Desiree van der Zwart-van Rosmalen

“Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik de gastvrijheid en vakmanschap. Iedere keer weer zodra ik binnen kwam voelde ik me prinses. Er was altijd een meer dan warm welkom! Dankzij Wilma haar goede advies ben ik getrouwd in mijn droomjurk!
Als je een jurk zoekt en GEEN nummertje wilt zijn maar persoonlijk behandeld wil worden, zeg ik: ga naar ZeeYes! Ik heb me nergens zo bijzonder en speciaal gevoeld als bij haar!”
Onwijs bedankt lieve Wilma

Jolisa van Nimwegen

“Lieve Wilma, bedankt voor mijn prachtige jurk! Wat was (en ben) ik blij dat jullie mijn droomjurk hadden! Ik heb hem nog steeds niet op kunnen ruimen, omdat ik er stiekem nog steeds elke keer naar wil kijken. Bedankt voor jullie super goeie hulp en advies!!”

Hilda de Waal

“Prachtige dag gehad in Veere en Vlissingen. Met mijn 25 weken zwangerschap zo trots op de jurk die bij Wilma voor deze speciale dag helemaal op maat gemaakt is!”

Ans Bodbijl

“Ik wou nog 1 keer een trouwjurk aan en deze droomjurk vond ik bij ZeeYes. Ik was meteen verliefd en werd fantastisch geholpen door Wilma. Was er heel erg blij mee en mijn man was sprakeloos toen ik de deur open deed. We hebben een fantastische dag gehad en veel complimenten. Ik raad ZeeYes bij iedereen aan. Dank je wel Wilma voor alles.”

Jolanda Brouwer

“Het was geweldig. De jurk zat perfect. Ik heb heel veel complimentjes gehad”

Wendy van der Heide

Via een trouwbeurs in Renesse ben ik bij Wilma terecht gekomen. In alle rust trouwjurken kunnen passen, heerlijk. Prachtige jurken waar mijn oog op viel… echter Wilma liet me nog een andere jurk zien… en die is het nog geworden ook… Zeer blij met deze keuze, me man was zeer positief verrast.
De jurk staat op een paspop in de slaapkamer zodat we er nog elke dag van kunnen genieten.

Esther de Jonge

“Trouwen in een mooie prinsessenjurk was altijd mijn meisjesdroom, deze zoektocht kon beginnen na een romantisch aanzoek.
Door de juiste kennis, geduld en het goede advies van Wilma was DE jurk én de jurk van ons bruidsmeisje al na één gezellige avond gevonden!
Bedankt voor alles, ik was op onze trouwdag de Koningin en mijn kleine zusje de Prinses”

Mariette Copeland

“Groot, groter, grootst in de gezellig knusse winkel ZeeYes in Zierikzee. The perfect dress helps to make the perfect day. Het jurken passen op zich was al een super ervaring, en de proost op Say Yes is natuurlijk ook echt helemaal top. Later wilde ik een nog langere sleep en dat is ook allemaal perfect geregeld. Onze trouwdag was geweldig, een heerlijk zomerse “Castle wedding” in Noord Ierland. Mijn jurk moest dus ook mee in het vliegtuig en daar heb ik ook goede tips voor gekregen. Al met al een top’ervaring en ik kan iedereen die gaat trouwen aanraden te gaan shoppen bij ZeeYes. Nogmaals bedankt Wilma voor de goede zorgen en service.”

Wendy van der Wekken

Reactie van de moeder van de bruid: “Wat straalde ze he ?. Iedereen vond haar jurk geweldig mooi. Het was een mooie dag .”

Cynthia Romer-Boogert

“De naam zegt het al ZeeYes, Ja! Daar hebben ze hele mooie jurken! Ik voelde me thuis bij het uitzoeken van mijn jurk, en wat een beauty heb ik mogen kiezen! Ik straalde op 1 van de mooiste dagen in een prachtige jurk dankzij jullie! Bedankt!”

Nathalie de Vrieze-Speelman

“Onze bruiloft was geweldig, mijn jurk was precies wat ik zocht en zat echt perfect! We hebben enorm genoten en kijken met veel plezier op onze dag terug! Bedankt voor de service Wilma!”

Joanne Hartlooper-Verhoek

“Via een trouwbeurs kennisgemaakt met Zeeyes. Ik ben door Wilma super geholpen. Ze maakt van een trouwjurk uitzoeken een feestje! Liefs Joanne”

Rebecca de Waal

“Nog elke dag kijk ik terug naar de mooiste dag van ons leven. Prachtige foto’s met natuurlijk mijn mooie jurk. Ik ben heel goed geholpen bij Wilma. Zij denkt echt met je mee. Heel erg bedankt voor alles!”

Eline van der Vliet-van Hekke

“Dank je wel voor alles. Wij kijken met veel liefde en plezier terug op onze prachtige bruiloft die wij hebben beleefd met onze dierbaren. Het was een hele mooie dag in een fantastische jurk!”

Iris Seijbel

Na de opening in 2014 was Iris mijn allereerste klant. Blijft altijd speciaal ❤️

“Ik had het voorrecht om de eerste bruid van ZeeYes te zijn. Persoonlijk contact, gastvrijheid en met leuke gesprekken heb ik mijn droomjurk gevonden. Wilma maakte altijd tijd voor je vrij. Je voelde je welkom!
Lieve Wilma, bedankt voor alles!”