search
jQuery(function() { jQuery(document).on('click', '[data-sanpop-1]', function() { var options = jQuery(this).data('sanpop-1'); if (!options.content.target) { options.content.target = '#sanpop-modal-1'; } new Custombox.modal(options).open(); }); });

Trouwauto

In stijl vervoerd worden op jullie bruiloft?

Bruidboutique ZeeYes verhuurt haar prachtige Ford Mustang Cabriolet.
Laat je rijden in deze mooie oldtimer en arriveer in stijl, samen met jouw grote liefde, bij het jawoord.

Want zeg nou eerlijk, wat is er nu mooier dan trouwen met de partner van je dromen? Juist, trouwen met de partner van je dromen in de auto van je dromen!
Zo maak je er pas echt een onvergetelijke dag van.

Wij ontzorgen jullie en regelen het trouwvervoer, zo kunnen jullie doen wat het belangrijkste is: lekker genieten van de grote dag!

Ford Mustang 1966 Cabriolet
Ford Mustang 1966 Cabriolet

Perfect car for a Perfect day

Onze fotogenieke “old lady” is perfect geschikt voor jullie bruiloft maar zeker ook voor andere gelegenheden.
Ga je naar een chique galafeest? Naar een jubileum? Of ben je het stralende middelpunt van een gave fotoshoot? Ook dan kun je je laten rijden door onze ervaren chauffeur die jullie veilig en comfortabel naar je bestemming brengt.

Leg je wensen aan ons voor en wij zorgen voor de perfecte service en het perfecte vervoer.

Een auto met zowel power als de looks!

Voor de liefhebber: deze gave klassieker komt uit het bouwjaar 1966. Ze is in 2022 uit het zonnige California geïmporteerd naar Nederland. De kleur van de carosserie is de originele Tahoe Turquoise. Het mooie pony-interieur heeft een sprankelende parelmoer glans in ivory en tahoe turquoise. Onder de motorkap ligt een V8 motor met een inhoud van 4,7 liter en een automatische transmissie.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer informatie of een offerte op maat aanvragen, vul dan het contactformulier in