search
jQuery(function() { jQuery(document).on('click', '[data-sanpop-1]', function() { var options = jQuery(this).data('sanpop-1'); if (!options.content.target) { options.content.target = '#sanpop-modal-1'; } new Custombox.modal(options).open(); }); });

Interbride 2019

collage Interbride 2019

Nieuwe Collectie inkopen

Wat een feestje is het toch ieder jaar weer om samen met mijn coupeuse Jeannette naar de Interbride beurs te gaan.
3 dagen lang dompelen we ons onder in een wondere witte wereld van tule, kant, parels en nog veel meer moois.

We schuiven aan bij de eerste modeshow en wat gelijk opviel was de stof van de rokken: heel veel glinstertule. Zo mooi en weer zo anders dan wat we al hebben. We kopen nieuwe bruidsjurken in uit de nieuwste collectie, drinken een glaasje champagne, eten aardbeien en spreken heel veel leveranciers van de mooiste merken bruidsmode. Er zijn daar meer dan 100 merken vertegenwoordigd die allemaal hun nieuwste droomjurken meebrengen om aan ons te laten zien. En wij? Wij slurpen het allemaal in ons op, samen met nog een glaasje champagne.

De keuze is reuze

Het is een hele toer om uit al die prachtige trouwjurken de allermooisten te vinden. Het is niet voor te stellen wat er allemaal te zien is, de ene modeshow nog spetterender dan de andere en de ene stand nog spectaculairder dan de volgende. Bling, voile/chiffon, pareltjes, satijn, taft, pailletjes, de meest prachtige kant, van mermaiddress tot fit & flare en van prinsessenjurk tot A-line.
We worden er altijd heel erg blij van maar ook behoorlijk hieperdepiep en dromen s-nachts in ons hotelbedje over grote witte wolken…

Do You Say Yes to the Dress?

Ja hoor, het ons weer gelukt om uit al die bruidsjurken de mooisten te kiezen. En nu is het grote wachten begonnen, want ook wij moeten maandenlang geduld hebben totdat ze worden afgeleverd. En wachten is niet echt mijn dingetje zeg maar. Maar over een paar maanden komen er steeds weer schitterende cadeautjes binnen. We verheugen ons erop!

Categories :