search
jQuery(function() { jQuery(document).on('click', '[data-sanpop-1]', function() { var options = jQuery(this).data('sanpop-1'); if (!options.content.target) { options.content.target = '#sanpop-modal-1'; } new Custombox.modal(options).open(); }); });

Nieuwe Website

WordPress Hokus Pokus

Een nieuwe website bouwen, kan ik dat wel?
Nou, ik kan u verzekeren dat dat best een dingetje bleek te zijn voor iemand die veel liever bezig is met bruidjes aankleden.
Thema’s, Plugins, WP Bakery (nee geen cupcakjes ben ik inmiddels achter) ….. hoe ga ik dat allemaal onthouden?

Het heeft bloed zweet en tranen, en heel wat uurtjes gekost maar hier is ie dan eindelijk: de geheel vernieuwde website van Bruidsboetiek ZeeYes. Oeps…, Bruidsboutique ZeeYes natuurlijk, want onze naam is het enige dat niet veranderd is.

Ben ik nu plots een wonder in website creating? Nee hoor, was dat maar waar. Dus ere wie ere toekomt: dit hele proces was nooit goed gekomen zonder Leon Sterring van Intentio Multimedia, mijn leraar website-bouwen.
Dank je wel Leon voor alle ochtenden dat je getracht hebt mij iets bij te brengen over de, voor mij vaak ongrijpbare, wereld die WordPress heet. Verder bedankt voor je eindeloze geduld als ik weer eens iets vergeten was. En natuurlijk bedankt voor je inzet, je vakkennis en je creativiteit. Het was Top!

Het resultaat is een super toffe website die onmisbaar is voor ieder bruidje die aan de start staat van de zoektocht naar haar trouwjurk.

Trots op.

Categories :