search
jQuery(function() { jQuery(document).on('click', '[data-sanpop-1]', function() { var options = jQuery(this).data('sanpop-1'); if (!options.content.target) { options.content.target = '#sanpop-modal-1'; } new Custombox.modal(options).open(); }); });

Bruidsbeleving aan de Boulevard

BRUIDSBELEVING AAN DE BOULEVARD

Zaterdagochtend 10.00 uur, het zonnetje schijnt, de Westerschelde kabbelt zachtjes ruisend op het strand aan de Boulevard Bankert in Vlissingen….. het Arion Hotel is prachtig gestyld en helemaal in bruidssferen….… de beste trouwleveranciers van Zeeland staan in de startblokken om er samen een top dag van te maken……maar……. 10.00 uur…….is dat niet te vroeg om te starten?

Niets bleek minder waar: al 10 minuten voor opening van het event stonden de eerste bruidsparen te trappelen om al het moois te bekijken, met leveranciers in gesprek te gaan, te proeven, te voelen en te beleven en niet te vergeten: om een goedgevulde goodiebag in ontvangst te nemen. De hele dag door was het een gezellige drukke boel.

Het “bruidenbos” (paspoppen met prachtige jurken uit mijn collectie) had veel bekijks maar de “levende poppen”, Femke en Rebecca, kregen de meeste oh’s en ah’s in hun bruidsjurken, en terecht!

Dank je wel dames van het Arion voor de organisatie, dank je wel Femke, Rebecca en Henk voor jullie hulp, dank je wel collega trouwleveranciers voor de gezelligheid en vooral dank je wel bruidsparen met wie ik zulke leuke gesprekken heb gehad.

Wat een super dag was het!

Op de Liefde!

Categories :